Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/charisma.dk/public_html/forum.php:1) in /var/www/charisma.dk/public_html/forum.php on line 16

Velkommen til det hemmelige forum

Denne side er kun til brugere der har tilmeldt sig, og er logget på. Hvis man ikke er logget på og forsøger at klikke sig ind via naviationsbaren, så kommer der en 'javascripts alert besked' op på brugerens browser. Beskeden fortæller at det ikke er muligt at nå frem til denne side før man er logget på.

Selvom du er logget på, så har du ikke adgang til alt URL i dette system. Der er nemlig nogle sider som bliver lavet ud fra data som de tilmedte brugere har lavet i et indlæg. Disse indlæg har brugerene mulighed for at redigere i og det skal jo helst være at det er ens eget indlæg man kan redigere og ikke andres. Derfor har du ikke adgang til det URL, hvor andres indlægs data er. Du kan stadig se den side hvor man redigere et indlæg. Prøv at skrive et indlæg og så trykke 'redigere' ud fra dit eget indlæg.

Indlæg fra tilmeldte brugere


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/charisma.dk/public_html/forum.php on line 63